Vi är experter på badrumsrenovering

Vi gör ca 100 renoveringar av badrum per år i Uppsala

Då man aldrig vet hur det ser ut när man har rivit ut ett badrum eller vilka överraskningar som kan dyka upp så kan man känna sig trygg i att vi sett det mesta och att vi löser allting.

Badrumseliten är ett behörigt företag med behörighetsbevis från BKR, Byggkeramikrådet.

När vi bygger ditt badrum så säkerställer vi kvalité och tidsplan genom att tilldela dig en projektledare som är med från början till slut. Våra team jobbar strukturerat och fokuserat med alla dem olika momenten som finns i ett badrum.

Genom att dela upp våra medarbetare i olika team som snickeri, plattsättning, elektriker och rörmokare så får varje moment i badrummet den spetskompetens som krävs för att uppnå högsta kvalité samtidigt som du kan slappna av och ha bra kommunikation med projektledaren.

Vår vision: Att bli Sveriges bästa badrumsbolag! 

Hur går en badrumsrenovering till?

Vi börjar med att skriva avtal och spika tidsplanen tillsammans med er. I god tid innan uppstart bör grannar och styrelsen i föreningen informeras.

När vi väl är på plats påbörjas rivning, bilning, byte av golvbrunn mm. Ny dragning av vatten och el för att förbereda för belysning, eluttag, golvvärme och spotlights. Putsning eller montering av skivor på väggarna, därefter flytspackling av golvet för att få rätt fall mot golvbrunnen.

Tätskikt monteras, därefter påbörjas plattsättningen och tillslut fogning.

Slutligen komplettering av inredning som duschväggar, blandare, kommod, toalett och spegelskåp samt lite snickerier som foder och tröskel.

En avslutande besiktning tillsammans med er och projektledare samt att kvalitetsdokument överlämnas till er.

Referenser badrumsrenoveringar i Uppsala

Omdömen

Här kan du se några av de rekommendationer vi fått från tidigare kunder. Läs omdömen om vad de tycker om vår badrumsrenovering som vi gjort för dem i Uppsala.

Tom Guan
Tom Guan
2023-12-22
Vi är jättenöjda med vårt nya fina badrum! Väldigt duktiga hantverkare. Både Josef och Thomas skötte projektet smidigt och var lyhörda till våra många önskemål.
Sara Altgård
Sara Altgård
2023-12-22
Jag är supernöjd med vår badrumsrenovering! Det blev, om möjligt, ännu bättre än jag tänkt!
Samuel Forsberg
Samuel Forsberg
2023-11-30
Badrumseliten hjälpte oss att totalrenovera vårt badrum och vi kunde inte varit mer nöjda med resultatet. Hela processen från platsbesök, offert, genomförande och avslut har fungerat mycket bra. Fint att se när samma stolthet för att utföra ett bra arbete genomsyrar hela verksamheten - från projektledare till hantverkare. Rekommenderas starkt!
Serina Weijer Ahlgren
Serina Weijer Ahlgren
2023-11-23
Badrumseliten är riktiga proffs! Josef och alla hantverkare är dessutom mycket trevliga och lätta kommunicera med, hela projektet har gått som på räls! Supernöjda med vårt gröna och rosa badrum
Johan Nyström
Johan Nyström
2023-10-03
Badrumseliten utförde totalrenovering inclusive utrivning av gamla badrummet, helkaklat, platsbyggd bastu, dusch, bad, skåp, o golvvärme. Den välplanerade processen var smidig från början till slut och jag hade bra kommunikation med samtliga inblandade (trevliga allihop). Hantverkarna kom ibland med förslag efter start hur saker kunde bli bättre och som gjorde allt mycket snyggare än jag hade föreställt mig. Värdefullt och tryggt för en som inte är van. Jag rekommenderar dem varmt - fem badankor av fem möjliga!
Kirsi Nekmouche
Kirsi Nekmouche
2023-05-02
Vi har fått ett fint badrum och bastu😊 Badrumseliten är en pålitlig firma! Det var mycket lätt att kommunicera med alla hantverkare och Josef Lahti. De var lyhörda, noggranna och proffsiga. Arbetet blev färdigt i tid och vi har badat i vår fina bastu varje kväll🤩 Tack, vi är mycket nöjda! Kirsi och Fouad
G Young
G Young
2022-12-22
Högsta betyg på allt. Proffsiga, jätte trevliga och otroligt bra service. Rekommenderas starkt!

Tips inför en badrumsrenovering

  1. Anlita ett företag som har behörighetsbevis från BKR, Byggkeramikrådet
  2. Planera vad du vill ha i ditt badrum
  3. Belysning för praktiska sysslor och mys
  4. Välj vilket utseende och stil du vill ha på ditt badrum
  5. Välj plattor för golv och väggar
  6. Begär offert på badrumsrenovering
Meny