Vi är experter på badrumsrenoveringar

Vi på Badrumseliten i Uppsala har gjort flera hundra badrumsrenoveringar tillsammans.

Då man aldrig vet hur det ser ut när man har rivit ut ett badrum eller vilka överraskningar som kan dyka upp så kan man känna sig trygg i att vi sett det mesta och att vi löser allting.

Badrumseliten är ett behörigt företag med behörighetsbevis från Byggkeramikrådet.

När vi bygger ditt badrum så säkerställer vi kvalité och tidsplan genom att tilldela dig en projektledare som är med från början till slut. Våra team jobbar strukturerat och fokuserat med alla dem olika momenten som finns i ett badrum.

Genom att dela upp våra medarbetare i olika team som snickeri, plattsättning, elektriker och rörmokare så får varje moment i badrummet den spetskompetens som krävs för att uppnå högsta kvalité samtidigt som du kan slappna av och ha bra kommunikation med projektledaren.

Hur går en badrumsrenovering till?

Vi börjar med att skriva avtal och spika tidsplanen tillsammans med er. I god tid innan uppstart bör grannar och styrelsen i föreningen informeras.

När vi väl är på plats påbörjas rivning, bilning, byte av golvbrunn mm. Ny dragning av vatten och el för att förbereda för belysning, eluttag, golvvärme och spotlights. Putsning eller montering av skivor på väggarna, därefter flytspackling av golvet för att få rätt fall mot golvbrunnen.

Tätskikt monteras, därefter påbörjas plattsättningen och tillslut fogning.

Slutligen komplettering av inredning som duschväggar, blandare, kommod, toalett och spegelskåp samt lite snickerier som foder och tröskel.

En avslutande besiktning tillsammans med er och projektledare samt att kvalitetsdokument överlämnas till er.

Vad säger våra kunder?

Nyfiken på fler nöjda kunder till Badrumseliten? Läs mer på Google.

Google Reviews

Att tänka på under eller innan en badrumsrenovering?

Viktigaste för er som kund är att först och främst välja ett behörigt företag som har behörighetsbevis från BKR. Det betyder att företaget uppfyller branschreglerna som krävs när man renoverar våtrum. Badrumseliten är ett behörigt företag.

Innan vi påbörjar renoveringen är det viktigt att man har planerat hur man vill att sitt badrum ska se ut. Att man gått igenom så att möbler och blandare passar och vilken placering dem ska ha.

När man väl ska börja renovera så är det viktigt att man vet exakt vilken placering vattenrör till t.ex dusch, toalett och kommod ska ha samt vart belysning och eluttag kommer vara.

När man väl har byggt upp väggarna finns det ingen möjlighet att ändra på sakerna.

Meny