Vår historia

Idé och affärsplan

Badrumseliten startade 2018 med idén att kunna bygga ett starkt företag med tydlig struktur och processer.

Eftersom alla badrum består av 4 väggar, golv och tak, och där branschreglerna styr hur man måste bygga ett badrum. Finns det stora möjligheter att effektivisera och arbeta strukturerat med återkommande moment.

Fördelen med ett tydligt fokus på arbete med enbart badrum, gör att vi får stor erfarenhet och kompetens att lösa återkommande problem som kan dyka upp och hitta bästa lösningen. Att fokusera på en sak bidrar också till ännu bättre kvalité hos personal och företaget som helhet då vi kan slipa på detaljerna hela tiden.

Efterfrågan på badrum bedöms som stor och återkommande, med tanke på att privatpersoner helst inte vill renovera badrummet själv. Utan vill att ett behörigt företag utför arbetet för att kunna få kvalitetsdokument och garanti.

Starten fram till nu

Badrumseliten startade 2018 som enmansföretag, men har snabbt vuxit till en etablerad aktör i Uppsala, som idag har 12 anställda och gör ca 100 badrumsrenoveringar / år.

Våren 2024 flyttade vi till nya lokaler på Grafikgatan i Uppsala. Vilket gör det enklare för oss att nå både leverantörer av material och kunder omkring Uppsala.

Vi har idag egna snickare, plattsättare, rörmokare och bra samarbeten med elektriker, målare, mattläggare samt med kakelbutik för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning. Allt från rivning av befintligt badrum till ett nytt badrum med all inredning på plats.

Vi tillhör branschorganisationen BKR, (Byggkeramikrådet) som innebär att vi gått utbildning och arbetar efter gällande branschregler, BBV.

Efter avslutad våtrumsrenovering får du som kund ett kvalitetsdokument som intygar att vi följt branschreglerna. Detta är en värdehandling för fastigheten som visar att våtrummet är renoverat enligt gällande branschregler. Att kunna visa upp detta kan vara en fördel när du ska försäkra, värdera eller låna på fastigheten.

Visionen

Att bli Sveriges bästa badrumsbolag!

Vi strävar inte efter att bli det största företaget, utan i stället att allt vi gör ska bli så bra som möjligt. Därför har vi stort fokus på dig som kund och på vårt eget arbete för att kunna möta dina förväntningar och bygga hållbara och tilltalande badrum.

Allt från första kontakt, planering, löpande kommunikation och slutgiltigt resultat vill vi att du som kund ska få en positiv upplevelse av. Det ska vara lätt och du ska känna sig trygg att renovera badrum med oss!

Tom Guan
Tom Guan
2023-12-22
Vi är jättenöjda med vårt nya fina badrum! Väldigt duktiga hantverkare. Både Josef och Thomas skötte projektet smidigt och var lyhörda till våra många önskemål.
Sara Altgård
Sara Altgård
2023-12-22
Jag är supernöjd med vår badrumsrenovering! Det blev, om möjligt, ännu bättre än jag tänkt!
Samuel Forsberg
Samuel Forsberg
2023-11-30
Badrumseliten hjälpte oss att totalrenovera vårt badrum och vi kunde inte varit mer nöjda med resultatet. Hela processen från platsbesök, offert, genomförande och avslut har fungerat mycket bra. Fint att se när samma stolthet för att utföra ett bra arbete genomsyrar hela verksamheten - från projektledare till hantverkare. Rekommenderas starkt!
Serina Weijer Ahlgren
Serina Weijer Ahlgren
2023-11-23
Badrumseliten är riktiga proffs! Josef och alla hantverkare är dessutom mycket trevliga och lätta kommunicera med, hela projektet har gått som på räls! Supernöjda med vårt gröna och rosa badrum
Johan Nyström
Johan Nyström
2023-10-03
Badrumseliten utförde totalrenovering inclusive utrivning av gamla badrummet, helkaklat, platsbyggd bastu, dusch, bad, skåp, o golvvärme. Den välplanerade processen var smidig från början till slut och jag hade bra kommunikation med samtliga inblandade (trevliga allihop). Hantverkarna kom ibland med förslag efter start hur saker kunde bli bättre och som gjorde allt mycket snyggare än jag hade föreställt mig. Värdefullt och tryggt för en som inte är van. Jag rekommenderar dem varmt - fem badankor av fem möjliga!
Kirsi Nekmouche
Kirsi Nekmouche
2023-05-02
Vi har fått ett fint badrum och bastu😊 Badrumseliten är en pålitlig firma! Det var mycket lätt att kommunicera med alla hantverkare och Josef Lahti. De var lyhörda, noggranna och proffsiga. Arbetet blev färdigt i tid och vi har badat i vår fina bastu varje kväll🤩 Tack, vi är mycket nöjda! Kirsi och Fouad
G Young
G Young
2022-12-22
Högsta betyg på allt. Proffsiga, jätte trevliga och otroligt bra service. Rekommenderas starkt!
Meny